Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@19:31:44 GMT

ضرغامی بعد از دیدن نمایش «سی‌صد» چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۵۹۱۵

ضرغامی بعد از دیدن نمایش «سی‌صد» چه گفت؟

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به تماشای کنسرت‌نمایش «سی‌صد» در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد نشست.

به گزارش خبرگزاری برنا، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پس از اجرای این کنسرت‌نمایش، با عوامل آن دیدار و گفت‌وگو کرد.

ضرغامی با اشاره به همخوانی پایانی «ای ایران» توسط مردم اظهار کرد: مخاطبان این کنسرت‌نمایش - که از هر طبقه‌ای هستند - نسبت به آن، یک ارزش‌گذاری واحد دارند، بنابراین حتماً آن‌هایی که مخالف ملت ایران و زبان فارسی هستند، نمی‌توانند این وحدت را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: "سی‌صد" به لحاظ فرم و محتوا فاخر بوده و ارتباط مردمی آن خوب است. باید برای نمود رسانه‌ای آن اقداماتی کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنم متناسب با شهرهای هدف و اقوام مختلف، "سی‌صد" به‌صورت سالانه تکرار شود.

او تصریح کرد: نام اثر هم نام مناسبی است که پاسخی برای فیلم بی‌کیفیت، شعاری و غیرحرفه‌ای "۳۰۰" است. سفارش‌دهندگان این فیلم با ژن ایرانی و زبان فارسی مشکل دارند.

ضرغامی ضمن تمجید از کارگردانی امیر جدیدی، بازی او در فیلم سینمایی «روز صفر» را متفاوت ارزیابی کرد و ستود.

او همچنین درباره پیشینه تئاتری جواد عزتی پرسید که عزتی گفت از ۲۰ سالگی تئاتر کار کرده و چندین دوره در جشنواره تئاتر فجر حضور داشته است.

محمدحسین توتونچیان، تهیه‌کننده «سی‌صد» نیز در این دیدار صمیمانه گفت: با اجرای امشب، تاکنون ۱۱۲ هزار نفر را میزبانی کرده‌ایم. در یکی از اجراهای اخیر، به‌صورت رایگان میزبان ۳۸۰۰ نفر از کادر درمان بودیم و برای این اجرا، هیچ یک از هنرمندان ما دستمزدی نگرفتند و دلی کار کردند.

سهراب پورناظری، خواننده و نوازنده «سی‌صد» هم درباره چگونگی شکل‌گیری این پروژه گفت: پس از کنسرت‌نمایش "سی" با موضوع داستان‌های شاهنامه، متوجه شدیم که مردم روی زبان فارسی اشتراک دارند و سراغ ماجرای کتاب‌سوزی مغولان در "سی‌صد" رفتیم.

او افزود: ایده‌هایی برای جهانی شدن این پروژه داریم و می‌توانیم در حوزه تمدنی و سپس جهان، توجه به زبان فارسی را با هنر پیش ببریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایش سی صد کنسرت نمایش زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند


 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت عموم مردم استان در اجرای قانون منع استفاده از عناوین بیگانه و ناملموس بر سر در اماکن تجاری و عمومی را با ارسال گزارش مکتوب و مصور، خواستار شد و گفت: بستر دریافت گزارش مردمی تخلف از قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی فراهم شده و لازم است مردم تخلفات در این زمینه را گزارش دهند.

محمد حسین زاده افزود: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می رود، بیم آن است که در آینده ای نزدیک، نسل های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی های گرانقدر دعوت می کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع های تجاری و یا واحدهای مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی گفت: راه های ارتباطی از بسترهای مختلف برای دریافت گزارشهای مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi می شود.

دیگر خبرها

  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند